ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η GPACK - Συσκευασίες Γάτσου είναι μία ελληνική εταιρεία στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με πολλαπλές δυνατότητες και ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη εύκαμπτης συσκευασίας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από στελέχη με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στο χώρο. Απευθύνεται τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Μεταξύ των κυρίων δραστηριοτήτων της είναι οι συσκευασίες τύπου Doy-Pack, με ή χωρίς φερμουάρ (zip), για πληθώρα εφαρμογών, η συσκευασία σε φακελίσκους (ακόμα και ειδικών σχημάτων) ρευστών και στερεών προϊόντων, καθώς και η κατασκευή αρωματικών / καθαριστικών μαντηλιών διαφόρων τύπων και μεγεθών.
Διαθέτει άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού, ανάπτυξης και ιδιοκατασκευής όλων των αναγκαίων μηχανών και εξαρτημάτων, που να ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες και σύνθετες απαιτήσεις συσκευασίας. Εκτός των τυποποιημένων ειδών, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα υλοποίησης και κάθε είδους ειδικής εφαρμογής (πχ εξειδικευμένα μεγέθη, σχήματα κλπ), ενώ επενδύει στη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Αναζήτηση - Σχεδιασμός- Συνεργασία - Αποτέλεσμα

Για την ιδανική μορφή της συσκευασίας που ταιριάζει στο προϊόν σας, την ιδιαίτερη εμφάνιση, την άψογη λειτουργικότητα και για την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε να επιτυγχάνεται το τέλειο αποτέλεσμα που προβάλλει την επιχείρηση και τα προϊόντα της.

Σχετικά με εμάς

Η GPACK - Συσκευασίες Γάτσου είναι μία ελληνική εταιρία στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με πολλαπλές δυνατότητες και ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη εύκαμπτης συσκευασίας.
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

 

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Για άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε e-mail.


Tel: 2104621333, Fax: 2104621333

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Email: gatsos@otenet.gr - info@g-pack.gr