ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

Εκτύπωση

Αρωματικά Μαντηλάκια Σχήματος Μπουκάλι

Αρωματικά Υγρά Μαντηλάκια - Πετσετάκια σχήματος Μπουκάλι: Με συνολικό ύψος μπουκαλιού 16 cm, περιέχει το ιδανικών διαστάσεων πετσετάκι non woven, που το κάνει ανάρπαστο όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο, είτε είναι μπαρ, τσιπουράδικο, κάβα, μπυραρία, είτε οινοποιεία και γενικότερα εταιρίες ποτών που θέλουν να προωθήσουν τα brand τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων τους.

Περιγραφή

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Δημιουργούν απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, με επιλογή αρώματος της προτίμησης σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας η οποία περιλαμβάνει και υποαλλεργικά μαντηλάκια. Τα υγρά μαντηλάκια - πετσετάκια μας δεν περιέχουν προσθήκη parabens και έχουν ουδέτερο PH.

Τα αρωματικά Μαντηλάκια σχήματος μπουκάλι, μπορούν επίσης κατόπιν παραγγελίας, να εμποτιστούν με αλκοολούχο λοσιόν (ήπιο αντισηπτικό). Είναι κατάλληλα και για χρήση σε δημόσιους χώρους, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα πλύσης των χεριών.
Tα αρωματικά - υγρά μαντηλάκια μας παράγονται από εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας.

Χαρακτηριστικά:

-Τα πετσετάκια είναι non woven.
-Απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.
-Δυνατότητα επιλογής αρώματος (εως υποαλλεργικό).
-Τα υγρομάντηλα - πετσετάκια δεν περιέχουν paraben.
-Έχουν ουδέτερο PH.
-Ιδανικό για μπαρ, τσιπουράδικα, κάβες, μπυραρίες, είτε οινοποιεία και γενικότερα εταιρίες ποτών που θέλουν να προωθήσουν τα brand τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων τους.
-Μεγάλο μεγέθος σχήματος με συνολικό ύψος μπουκαλιού 16 cm.
-Κατάλληλο για πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων.
-Δυνατότητα εμποτισμού με αλκοολούχο λοσιόν (ήπιο αντισηπτικό) κατόπιν παραγγελίας.


Αναζήτηση - Σχεδιασμός- Συνεργασία - Αποτέλεσμα

Για την ιδανική μορφή της συσκευασίας που ταιριάζει στο προϊόν σας, την ιδιαίτερη εμφάνιση, την άψογη λειτουργικότητα και για την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε να επιτυγχάνεται το τέλειο αποτέλεσμα που προβάλλει την επιχείρηση και τα προϊόντα της.

Σχετικά με εμάς

Η GPACK - Συσκευασίες Γάτσου είναι μία ελληνική εταιρία στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με πολλαπλές δυνατότητες και ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη εύκαμπτης συσκευασίας.
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

 

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Για άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε e-mail.


Tel: 2104621333, Fax: 2104621333

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Email: gatsos@otenet.gr - info@g-pack.gr