ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

Συσκευασίες τύπου Doy- Pack ®, με ή χωρίς zip, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και υλικών παρασκευής, ανάλογα με τις απαιτήσεις του συσκευαζόμενου προϊόντος, για πληθώρα εφαρμογών.

Εύκαμπτες και εύχρηστες, οι συσκευασίες μας τύπου Doy- Pack ® έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στο καταναλωτικό κοινό. Οι συσκευασίες αυτές διατηρούν το αποθηκευμένο προϊόν φρέσκο και ασφαλές για μεγάλα χρονικά διαστήματα ενώ παράλληλα διευκολύνουν ώστε αυτό να στέκεται όρθιο στο ράφι του καταστήματος χωρίς να ανατρέπεται.

Οι εφαρμογές των συσκευασιών τύπου Doy- Pack ® είναι πολλαπλές. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε την εφαρμογή τους στη συσκευασία για τρόφιμα, αγροτικά προϊόντα, δημητριακά, καφέ, σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, φυτοφάρμακα, καπνό και πολλά ακόμα είδη.

Η συσκευασία τύπου Doy- Pack ® έχει πρωτότυπο σχεδιασμό, ελάχιστο όγκο και βάρος, είναι εύχρηστη και φιλική προς το περιβάλλον, λόγω του ότι απαιτεί λιγότερο υλικό συσκευασίας. Η συσκευασία αυτή προσφέρει καλύτερη προβολή του προϊόντος και με την προσθήκη του zip, ανοίγει και κλείνει διατηρώντας τη φρεσκάδα του προϊόντος μετά το πρώτο άνοιγμα.

Όλα τα σακουλάκια μας είναι κατάλληλα για τη συσκευασία τροφίμων σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία για υλικά σε επαφή με τρόφιμα.

 

Κατασκευαστής:
G-PACK
Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Σακουλάκια Τύπου Doypack® (stand up pouches)

Αναζήτηση - Σχεδιασμός- Συνεργασία - Αποτέλεσμα

Για την ιδανική μορφή της συσκευασίας που ταιριάζει στο προϊόν σας, την ιδιαίτερη εμφάνιση, την άψογη λειτουργικότητα και για την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε να επιτυγχάνεται το τέλειο αποτέλεσμα που προβάλλει την επιχείρηση και τα προϊόντα της.

Σχετικά με εμάς

Η GPACK - Συσκευασίες Γάτσου είναι μία ελληνική εταιρία στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με πολλαπλές δυνατότητες και ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη εύκαμπτης συσκευασίας.
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

 

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Για άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε e-mail.


Tel: 2104621333, Fax: 2104621333

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Email: gatsos@otenet.gr - info@g-pack.gr