ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

Εκτύπωση

Διάφανα σακουλάκια τύπου DOY-PACK® (stand-up pouches) με βαλβίδα

Διάφανα σακουλάκια τύπου DOY-PACK® (stand-up pouches) με βαλβίδα

Περιγραφή
Διάφανες συσκευασίες τύπου DOY-PACK®,  με ή χωρίς ZIP, με βαλβίδα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Με τη συσκευασία αυτή επιτυγχάνεται η διατήρηση της φρεσκάδας τους καφέ για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα μετά το καβούρδισμά του.
 
Η συσκευασία αυτή προσφέρει καλύτερη προβολή του προϊόντος, είναι φιλικότερη προς το περιβάλλον αφού χρησιμοποιείται λιγότερο υλικό συσκευασίας και με την προσθήκη του zip που ανοιγοκλείνει δίνει τη δυνατότητα διατήρησης της φρεσκάδας του προϊόντος μετά το πρώτο άνοιγμα. 
Όλα τα σακουλάκια μας είναι κατάλληλα για τη συσκευασία τροφίμων σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία για υλικά σε επαφή με τρόφιμα!

  Δείτε για τιμές: Τιμοκατάλογος για Συσκευασίες Καφέ με βαλβίδα

Αναζήτηση - Σχεδιασμός- Συνεργασία - Αποτέλεσμα

Για την ιδανική μορφή της συσκευασίας που ταιριάζει στο προϊόν σας, την ιδιαίτερη εμφάνιση, την άψογη λειτουργικότητα και για την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε να επιτυγχάνεται το τέλειο αποτέλεσμα που προβάλλει την επιχείρηση και τα προϊόντα της.

Σχετικά με εμάς

Η GPACK - Συσκευασίες Γάτσου είναι μία ελληνική εταιρία στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας με πολλαπλές δυνατότητες και ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε ανάγκη εύκαμπτης συσκευασίας.
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από εμάς τους ίδιους!

 

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Για άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε e-mail.


Tel: 2104621333, Fax: 2104621333

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Email: gatsos@otenet.gr - info@g-pack.gr