Λογαριασμός Χονδρικής; ΣΥΝΔΕΣΗ
.
Δευτέρα - Παρασκευή
08:00 - 16:00
+30 210 462 1333
info@g-pack.gr
G-Pack οικογένεια
Το 1999 η οικογένεια Γάτσου, με μεγάλη ήδη εμπειρία στον σχεδιασμό, ιδιοκατασκευή και παραγωγική λειτουργία μηχανημάτων συσκευασίας, ίδρυσε την G-Pack, με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση συσκευασίας μιας χρήσης καλλυντικών προϊόντων, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρων, κρεμών περιποίησης χεριών και σώματος κλπ. Τα υγρά μαντηλάκια μιας χρήσης ήταν επίσης ένας βασικός προσανατολισμός της παραγωγής, ενώ αναπτύχθηκε παράλληλα και η παραγωγή συσκευασιών τύπου Doy Pack (stand-up pouches).

Στην πορεία η επιχείρηση πλαισιώθηκε από περισσότερα έμπειρα και αφοσιωμένα στελέχη, ώστε πλέον η G-Pack να είναι μια μεγάλη οικογένεια με μεράκι και με προσήλωση στις βασικές προτεραιότητες της ιδρυτικής ομάδας, δηλαδή την ασφάλεια της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, την διασφάλιση της ποιότητας παραγωγής των προϊόντων και των διαδικασιών λειτουργίας και πάνω από όλα την εξυπηρέτηση των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Σήμερα η G-Pack είναι μια υγιής επαγγελματική οικογένεια με οργανωμένη λειτουργία, καλά εδραιωμένες win-win συνεργασίες και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο διάθεσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, Βρετανία, Ολλανδία... και έπεται περαιτέρω διασπορά!

Παράλληλα δεν σταματάει ποτέ η μελέτη και η ανάπτυξη νέων προϊόντων, υλικών και διαδικασιών, ώστε δίκαια να θεωρείται η G-Pack πρωτοπόρος και ηγέτης στον τομέα της!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και την εύκαμπτη συσκευασία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας Δευτέρα έως Παρασκευή από 8πμ έως 4μμ στο τηλέφωνο +30 210 4621333 και στο email info@g-pack.gr

Μεθώνης 66,
185  45  Πειραιάς
+30 210 462 1333
gatsos@otenet.gr
info@g-pack.gr


© Copyright 2022 G-Pack. All Rights Reserved.