Αρωματικά Μαντηλάκια Σχήματος ΟβάλΑρωματικά Μαντηλάκια 7x14εκ.
Πίσω στο: Αρωματικά Μαντηλάκια
Εκτύπωση

Αρωματικά Μαντηλάκια Σχήματος Μπουκάλι

Αρωματικά Υγρά Μαντηλάκια - Πετσετάκια σχήματος Μπουκάλι: Με συνολικό ύψος μπουκαλιού 16 cm, περιέχει το ιδανικών διαστάσεων πετσετάκι non woven, που το κάνει ανάρπαστο όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο, είτε είναι μπαρ, τσιπουράδικο, κάβα, μπυραρία, είτε οινοποιεία και γενικότερα εταιρίες ποτών που θέλουν να προωθήσουν τα brand τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων τους.
Array
Περιγραφή

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Δημιουργούν απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, με επιλογή αρώματος της προτίμησης σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μας η οποία περιλαμβάνει και υποαλλεργικά μαντηλάκια. Τα υγρά μαντηλάκια - πετσετάκια μας δεν περιέχουν προσθήκη parabens και έχουν ουδέτερο PH.

Τα αρωματικά Μαντηλάκια σχήματος μπουκάλι, μπορούν επίσης κατόπιν παραγγελίας, να εμποτιστούν με αλκοολούχο λοσιόν (ήπιο αντισηπτικό). Είναι κατάλληλα και για χρήση σε δημόσιους χώρους, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα πλύσης των χεριών.
Tα αρωματικά - υγρά μαντηλάκια μας παράγονται από εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας.

Χαρακτηριστικά:

-Τα πετσετάκια είναι non woven.
-Απαλή και ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.
-Δυνατότητα επιλογής αρώματος (εως υποαλλεργικό).
-Τα υγρομάντηλα - πετσετάκια δεν περιέχουν paraben.
-Έχουν ουδέτερο PH.
-Ιδανικό για μπαρ, τσιπουράδικα, κάβες, μπυραρίες, είτε οινοποιεία και γενικότερα εταιρίες ποτών που θέλουν να προωθήσουν τα brand τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων τους.
-Μεγάλο μεγέθος σχήματος με συνολικό ύψος μπουκαλιού 16 cm.
-Κατάλληλο για πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων.
-Δυνατότητα εμποτισμού με αλκοολούχο λοσιόν (ήπιο αντισηπτικό) κατόπιν παραγγελίας.